Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: в Росії чиновник-корупціонер намагався з'їсти речдок і подавився
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: в Росії чиновник-корупціонер намагався з'їсти речдок і подавився

ФСБ викрила в отриманні хабара заступника керівника управління Россільгоспнагляду по Іркутській області і Республіці Бурятія Володимира Журавльова, після чого стався казус

2 березня 2020, 16:29 comments4392
Поділіться публікацією:








Відеофакт: в Росії чиновник-корупціонер намагався з'їсти речдок і подавився

Співробітники ФСБ викрили в отриманні хабара заступника керівника управління Россільгоспнагляду по Іркутській області і Республіці Бурятія Володимира Журавльова, який намагався з'їсти речдок. Відповідне відео російські силовики опублікували на YouTube.

Згідно відеозапису, правоохоронці увірвалися в кабінет чиновника як раз в той момент, коли він отримував хабар. І поки в приміщенні тривали слідчі дії, підозрюваний взяв зі столу папірець, де раніше нібито прописав суми хабарів, і поклав його в рот. Втім, з'їсти речовий доказ не вдалося: папірець застряг у нього в горлі. Зараз за фактом вимагання посадовою особою ведеться розслідування, а підозрюваний знаходиться під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що суд за клопотанням Офісу генерального прокурора заарештував учасників схеми по викраденню елітних автомобілів з країн Євросоюзу з подальшим їх продажем. За даними ЗМІ, організатором схеми є син колишнього голови Конституційного суду України Андрій Стрижак-молодший.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!