Головна Новини Світ Азія Помер президент Туркменістану
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер президент Туркменістану

Про смерть глави держави повідомили опозиційні джерела

21 липня 2019, 16:52 comments3443
Поділіться публікацією:
Помер президент Туркменістану

Помер президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов. Про це повідомив політолог, директор Центру моніторингу євразійських проблем Аслан Рубаєв радіостанції "Говорить Москва" з посиланням на місцеве джерело.

"Коли я запитав, чи точно, вони сказали: є знайомі, які працюють у спецслужбах, вони передають, що це так, що це сталося, коли він (Бердимухамедов) вийшов у відпустку", — сказав Рубаєв.

Президент Туркменістану пішов у відпустку 15 липня. Раніше сьогодні про його смерть повідомляли telegram-канали, що спеціалізуються на висвітленні подій в країнах Сходу. Опозиційний YouTube-канал "Вільний Туркменістан" з посиланням на своїх кореспондентів в Ашхабаді напередодні повідомив, що Бердимухамедов помер 20 липня в другій половині дня. Причиною смерті джерела називали гостру ниркову недостатність.

Туркменія — одна з найбільш інформаційно закритих країн. Підтвердження або спростування інформації про смерть її лідера поки немає.

Як повідомляли "Коментарі", Влада Туркменістану відмовляються випускати за кордон громадян країни молодше 40 років, повідомляє туркменська редакція Радіо Свобода.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!