Головна Новини Світ Близький Схід Іран зажадав від світу подяку за безпеку
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран зажадав від світу подяку за безпеку

Президент Ірану заявив, що весь світ повинен бути вдячний за безпеку Ірану

24 липня 2019, 17:19 comments2936
Поділіться публікацією:
Іран зажадав від світу подяку за безпеку

Президент Ірану Хасан Роухани заявив, що світ повинен з вдячністю сприймати зусилля Корпусу вартових Ісламської революції по захисту морських шляхів в Ормузькій протоці. Заява прозвучала на засіданні ради міністрів республіки.

 "Весь світ повинен бути вдячний Революційної гвардії за підтримання безпеки в Ормузькій протоці", сказав Роухани, коментуючи інцидент із захопленням британського танкера.

Він також підкреслив, що затримання 19 липня судна Великобританії було здійснено "вражаюче точно і професійно" і Іран продовжить забезпечувати безпеку і свободу навігації в Перській затоці і Ормузській протоці.

Як повідомляли "Коментарі", 19 липня представники іранського Корпусу вартових Ісламської революції затримали в Ормузькій протоці британський танкер Stena Impero. 23 члени екіпажу, серед яких троє росіян, в даний час знаходяться на борту судна.

У той же час, Велика Британія спростувала інформацію про те, що до Тегерану був направлений спеціальний представник для обговорення проблеми затриманого танкера. Раніше в середу глава канцелярії верховного керівника Ірану заявив, що Лондон направив в Тегеран посередника, щоб домогтися звільнення судна Stena Impero.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!