Головна Новини Світ Європа У селищі в Польщі 9 років народжуються дівчатка: оголосили нагороду за хлопчика
commentss НОВИНИ Всі новини

У селищі в Польщі 9 років народжуються дівчатка: оголосили нагороду за хлопчика

У селищі оголосив нагороду парі, яка народить хлопчика

26 липня 2019, 00:17 comments1858
Поділіться публікацією:
У селищі в Польщі 9 років народжуються дівчатка: оголосили нагороду за хлопчика

В невеликому польському селищі Мейсце-Оджаньске, розташованому біля кордону з Чехією, за останні дев'ять років не народився жоден хлопчик. Голова селища Раймунд Фришко оголосив нагороду парі, яка народить хлопчика, повідомляє The First News.

 "Мені ця ситуація здається незвичайною, тому варто спробувати зрозуміти, в чому причина. Я вирішив нагородити батьків, які народять першого хлопчика", — розповів він.

 За його словами, він ініціював перевірку історичних записів, щоб зрозуміти, повторювалася чи ще коли-небудь така ситуація на цій території.

"Пояснити цю загадку буде досить складно, але тут дійсно народжуються дівчатка набагато частіше, ніж хлопчики".

Один з місцевих жителів розповів, що така ситуація триває в селі вже кілька десятиліть.

 "Я приїхав сюди, одружився на місцевій дівчині, яка народила мені двох дівчаток. У сусіда та ж ситуація. Я хочу собі сина, але мені здається це чимось нереальним", — розповідає він.

Як повідомляли "Коментарі", батьки кожної новонародженої дитини отримують разову натуральну допомогу "пакунок малюка" або бебі-бокс. Вартість "пакету малюка" без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт і послуг, пов'язаних з комплектацією пакетів та доставкою їх до пологового будинку, становить не більше 5 тисяч гривень. Пакунок малюка" не надається у разі відмови від новонародженої дитини в пологовому будинку, відбування матір'ю покарання в місцях позбавлення свободи та подальшого перебування дитини в будинку дитини при установі виконання покарань, смерті дитини в пологовому будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!