Головна Новини Світ США У США затримали 16 морських піхотинців
commentss НОВИНИ Всі новини

У США затримали 16 морських піхотинців

Піхотинців підозрюють у торгівлі людьми та контрабанді наркотиків

26 липня 2019, 01:50 comments1496
Поділіться публікацією:
У США затримали 16 морських піхотинців

У США в четвер були заарештовані 16 морських піхотинців за підозрою у торгівлі людьми та контрабанді наркотиків. Про це повідомляє "Голос Америки".

Як йдеться в повідомленні Першої дивізії морської піхоти США, військовослужбовців заарештували на базі морської піхоти в Кемп-Пендлтоне, Каліфорнія. Рішення про їх арешт було прийнято за підсумками розслідування про торгівлі людьми, яке проводилося Слідчим управлінням ВМС.

Ще вісім морських піхотинців були допитані зв'язку з іншою справою про контрабанду наркотиків. У Корпусі морської піхоти повідомляють, що жодний із заарештованих морських піхотинців не служив на кордоні з Мексикою.

"Перша дивізія морської піхоти прихильна принципам правосуддя і верховенства закону, і ми продовжимо тісна співпраця зі Слідчим управлінням ВМС з цього питання", — зазначається в заяві.

 У командуванні також підкреслили, що будь — морський піхотинець, який виявиться так чи інакше пов'язаний з цією справою, буде допитаний.

Як повідомляли "Коментарі", в Ізраїлі почастішали випадки вживання наркотиків серед військовослужбовців. більше 50% ізраїльських солдатів у 2017 році вживали або хоча б пробували наркотики.За останні три місяці цей показник зріс ще на 40%. У минулому році кількість ізраїльських солдатів, які споживають наркотики, зросла на 11%.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!