Головна Новини Світ Азія Австрія оголосила в розшук росіянина за підозрою в шпигунстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Австрія оголосила в розшук росіянина за підозрою в шпигунстві

Колишній військовий з кінця 1990-х років передавав російської військової розвідки інформацію

26 липня 2019, 04:55 comments2085
Поділіться публікацією:
Австрія оголосила в розшук росіянина за підозрою в шпигунстві

Австрія оголосила в міжнародний розшук росіянина Ігоря Зайцева за підозрою в шпигунстві і роботі на Головне розвідувальне управління (ГРУ) Росії. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Справа Зайцева пов'язано зі справою австрійського полковника у відставці, якого запідозрили у шпигунстві на користь Росії восени минулого року.

Як стверджується, колишній військовий з кінця 1990-х років передавав російської військової розвідці інформацію про міграційний кризі, австрійської військової авіації артилерійських системах. За 20 років співпраці з Москвою він отримав близько 300 тисяч євро.

Раніше повідомлялося, що Земельний суд Зальцбурга (Австрія) продовжив арешт відставного австрійського полковника, якого підозрюють у шпигунстві на користь Росії. Термін попереднього ув'язнення підозрюваного продовжували вже три рази з моменту його арешту.

Як повідомляли "Коментарі", Російська Федерація перекинула близько 40 бойових кораблів в Азовське море. Про це повідомив в ефірі 5 каналу представник головного управління розвідки міністерства оборони України Вадим Скібіцький. Мова йде переважно про катерах ФСБ і військових катерах. За словами Скибицкого, до початку окупації Криму і військової агресії з боку РФ Україна так і не домовилася про морських кордонах з східним сусідом. Це стосується кордону в Азовському морі і в Керченській протоці — її немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!