Головна Новини Світ Великобританія Джонсон планує збільшити кількість поліцейських у Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон планує збільшити кількість поліцейських у Британії

Борис Джонсон 23 липня став новим прем'єр-міністром Британії.

26 липня 2019, 06:20 comments2742
Поділіться публікацією:
Джонсон планує збільшити кількість поліцейських у Британії

Новий прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон заявив, що протягом наступних декількох тижнів найме додатково 20 тис. поліцейських. Про це пише Reuters.

Джонсон відзначив скорочення числа поліцейських, зроблені попередньою владою і заявив, що стурбований зростанням насильницьких злочинів.

Незалежний Інститут Фіскальних Досліджень підрахував, що витрати на додаткових поліцейських будуть коштувати 1,1 мільярда фунтів стерлінгів (1,37 млрд доларів) рік.

"Моя робота в якості прем'єр-міністра полягає в тому, щоб зробити наші вулиці більше безпечними", — заявив Джонсон.

колишній міністр закордонних справ Борис Джонсон 23 липня переміг на виборах лідера правлячої британської Консервативної партії і став новим прем'єр-міністром Британії.

 Як повідомляли "Коментарі", новий прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон виступив із заявою, що виведе країну з Європейського союзу 31 жовтня. Серед своїх головних пріоритетів він назвав "виконати Brexit, об'єднати країну і перемогти Джеремі Корбіна (лідера лейбористів, — ред.)".Раніше Джонсон ще в статусі кандидата в лідери консерваторів неодноразово говорив, що Великобританія вийде з ЄС у жовтні з договором або без нього. У свою чергу, головний дипломат ЄС з Brexit Мішель Барньє висловив надію на можливість досягти впорядкованого Brexit з новим прем'єром Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!