Головна Новини Світ Європа У Грузії заарештували екс-міністра оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії заарештували екс-міністра оборони

Справа стосується подій 20-21 червня

28 липня 2019, 08:19 comments1306
Поділіться публікацією:
У Грузії заарештували екс-міністра оборони

Міський суд Тбілісі заарештував колишнього міністра оборони Грузії Іраклія Окруашвілі. Його підозрюють в організації та участь у неузгоджених масових акціях. Про це повідомляє грузинський Перший канал.

Про затримання і арешт екс-міністра ходатайстововала Генеральна прокуратура, суд підтримав клопотання і відхилив прохання захисника про звільнення затриманого під заставу.

Раніше Окруашвілі звернувся в Тбіліський міський суд з позовом про визнання права на телеканал Руставі-2. Серед іншого екс-міністр зажадав накласти арешт на майно телеканалу, щоб неможливо було його продати.

Окруашвілі був міністром оборони Грузії в 2004-2006 роках. У роки президентства Михайла Саакашвілі він також очолював МВС і Міністерство економічного розвитку.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 20-21 червня в Тбілісі пройшли масові протести зі штурмом будівлі парламенту із-за візиту в Грузію російської делегації на чолі з депутатом Держдуми РФ, членом КПРФ Сергієм Гавриловим на 26-у сесію генеральної Міжпарламентської асамблеї православ'я (МАП). Гаврилов, який очолює МАП, сів у крісло спікера парламенту країни.

В результаті розгону акцій поліцейськими постраждали щонайменше 240 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!