Головна Новини Світ Великобританія Меган Маркл стала редактором журналу Vogue
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл стала редактором журналу Vogue

На обкладинку британського Vogue вона помістила жінок, що змінили світ

29 липня 2019, 12:27 comments4046
Поділіться публікацією:
Меган Маркл стала редактором журналу Vogue

Герцогиня Сассекська Меган (Маркл) стала першим запрошеним редактором британського Vogue за всю 103-річну історію журналу. Про це повідомляє офіційний instagram-акаунт герцога і герцогині Сассекських.

На обкладинку вона разом з головним редактором, 47-річним Едвардом Еннінфулом помістила "жінок, що змінили світ", і залишила одне порожнє місце для читачки.

На обкладинці 15 жінок, які змінюють сьогоднішній світ на краще.

Серед них: активістка Адвоа Абоа, модель Адут Акеч, боксер Рамлі Алі, прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерна, академік Шинейд Берк, актриса Джемма Чан, одна з найбільш відомих трансгендерних жінок у світі Лаверн Кокс, актриса Джейн Фонда, актриса Сальма Хайек, прима Королівського балету Франческа Хейворд, активістка Джаміла Джаміль, письменниця-феміністка Чимаманда Нгозі Адічі, актриса Яру Шахіді, еко-активістка Грета Тунберг і супермодель 90-х Крісті Тарлінгтон.

"Бути запрошеним редактором Vogue – це дуже корисний і пізнавальний досвід. Я занурилася в цей процес, працюючи протягом місяців. І тепер я щаслива, що можу поділитися з вами тим, що ми створили. Величезне спасибі всім друзям, які підтримали мене в цьому починанні, витративши свій час і енергію, щоб допомогти мені наповнити ці сторінки. Окрема подяка Едварду Еннінфулю (головний редактор британського Vogue) за цю чудову можливість!", – поділилася герцогиня Сассекська Меган.

Наголошується, що головна тема випуску – Forces To Change, що в перекладі означає "сили змін" .

Як повідомляли "Коментарі", Герцоги Кембриджські Вільям і Кейт витратили на будівництво дороги, яка веде до Кенсінгтонського палацу, 1,2 млн дол., передає СтарХит.

Про це сказано в офіційних даних про суверенній грант щодо витрат королівської сім'ї з бюджету Сполученого Королівства, які були раніше оприлюднені Букінгемським палацом.

У документі наголошується, що дорожнє покриття перед палацом псувалося дуже швидко протягом останніх місяців. Цьому сприяли зима й весняна відлига.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!