Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині з особливою жорстокістю вбили восьмирічного хлопчика
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині з особливою жорстокістю вбили восьмирічного хлопчика

На залізничному вокзалі Франкфурта-на-Майні чоловік вбив восьмирічного хлопчика, зіштовхнувши на колію

29 липня 2019, 20:50 comments5961
Поділіться публікацією:
У Німеччині з особливою жорстокістю вбили восьмирічного хлопчика

В понеділок, 29 липня на залізничному вокзалі Франкфурта-на-Майні 40-річний чоловік зіштовхнув на колію перед потягом хлопчика та його матір, жінці вдалось врятуватися, однак дитина отримала смертельні травми. Про це повідомляє агентство "dpa".

Зловмисник намагався зіштовхнути на колію ще одну людину, але йому це не вдалося. Після цього чоловік спробував утекти, однак його ще до прибуття поліції затримали перехожі неподалік від вокзалу. Правоохоронці допитали зловмисника, однак інформації про мотив вчинку 40-річного чоловіка поки немає. Як повідомила речниця поліції Франкфурта Ізабель Нойманн (Isabell Neumann), за попередніми даними, потерпілі та підозрюваний не були знайомі. Затриманий — громадянин Еритреї. Деталі злочину встановлюють.

Глава МВС Німеччини Горст Зеегофер зазначив, що мотиви скоєного злочину поки невідомі. Він запропонував місцевій владі підтримку з боку Федерального відомства кримінальної поліції. Водночас Зеегофер закликав громадськість утриматися від передчасних висновків щодо скоєного злочину. "Я розумію, що деяка частина суспільства вже робить оцінку фактів", — сказав він, додавши, що серйозні висновки можуть бути зроблені лише після того, як будуть з'ясовані мотиви злочину.

Це вже другий подібний випадок у ФРН за останній час. 20 липня у місті Ферде у землі Північний Рейн-Вестфалія 28-річний чоловік зіштовхнув на колію перед регіональним потягом 34-річну жінку. Внаслідок цього вона загинула. Чоловік перебуває під вартою за підозрою у скоєнні вбивства. Як і у випадку у Франкфурті, зловмисник та жертва не знали один одного.

Як раніше повідомляли "Коментарі", чоловік розстріляв сімейну пару в Харкові і поранив 13-річну дочку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!