Головна Новини Світ Азія Індія закупить у Росії тисячу ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія закупить у Росії тисячу ракет

Сума контракту перевищує 200 млн доларів

30 липня 2019, 16:36 comments1456
Поділіться публікацією:
Індія закупить у Росії тисячу ракет

Індія закупить у Російської Федерації ракети класу "повітря — повітря" Р-27, якими будуть озброєні   індійські ВПС винищувачі Су-30МКІ. Підписаний російсько-індійський контракт передбачає купівлю тисячі авіаційних ракет різного призначення. Про це повідомляє Федеральна служба з військово-технічного співробітництва (ФСВТС) Росії.

"З Індією деякий час тому були підписані достатньо великі контракти по авіаційним ракетам, що передбачають поставку порядку тисячі ракет різного призначення", — передає  прес-служба ФСВТС.

Таким чином представники ФСВТС підтвердили повідомлення індійських ЗМІ про великих замовленнях для ВПС Індії, розміщених на російських підприємствах військово-промислового комплексу.

Раніше індійське інформагентство ANI з посиланням на неназвані джерела серед індійських військових повідомило, що ВПС Індії уклали з Росією контракт на купівлю ракет класу "повітря-повітря" на загальну суму понад $200 млн.

Як повідомляли "Коментарі", влада Індії перегляне рішення про покупку в США безпілотних літальних апаратів RQ-4 Global Hawk, призначених для ведення стратегічної повітряної розвідки в глибині території противника протягом тривалого часу, після того, як в червні Іран збив один такий апарат над Перською затокою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!