Головна Новини Світ Росія Навальний прокоментував свою "дивну алергію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний прокоментував свою "дивну алергію"

Російський опозиціонер не виключає ймовірності отруєння

30 липня 2019, 16:54 comments203892
Поділіться публікацією:
Навальний прокоментував свою "дивну алергію"

Російський опозиціонер Олексій Навальний розповів про можливі причини появи алергічної реакції, в результаті чого у нього сильно опухло обличчя, і продемонстрував фото.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в мережі з'явилася версія можливого отруєння головного антикорупціонера і критика Кремля.

"У мене ніколи не було алергії. Ні на їжу, ні на пилок, ні на що інше. Можу лежати в стозі сіна в травні місяці і є лимони, фаршировані усіма видами горіхів. При цьому, що таке алергія я добре знаю. У дружини вона на розпускаються бруньки рослин ", — написав Навальний на своїй сторінці в Facebook.

Далі він розклав погодинно події, що передували патологічного опуханию і зробив висновок, що ми маємо справу "з унікальним медичним випадком. Коли-небудь його назвуть" одноразова гостра алергічна реакція Навального ".

" rel="nofollow" target="_blank">

Незважаючи на сарказм, Навальний допускає версію, що його організм був навмисно підданий дії невідомої хімічної речовини.

"Тут всюди камери, ми запросили їх офіційно. Потрібні ті моменти, коли всіх виводили на прогулянку або дзвінки. Якщо в цей час в камеру заходили якісь люди, то версія з отруєнням стає дуже вагомою", — позначив політик.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!