Головна Новини Світ США Трамп резко отреагировал на низкие показатели економіки Китая
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп резко отреагировал на низкие показатели економіки Китая

Дональд Трамп поставив Пекіну жорсткий ультиматум

30 липня 2019, 19:52 comments1858
Поділіться публікацією:
Трамп резко отреагировал на низкие показатели економіки Китая

Пекін зобов'язаний укласти торговельну угоду з Вашингтоном до президентських виборів в США, які відбудуться в листопаді 2020 року.

Про це президент США Дональд Трамп написав в своєму Twitter.

Голова держави попередив, що, в разі його переобрання американцями на другий термін, умови для угоди з Китаєм виявляться набагато жорсткіше або ж вона взагалі не буде підписана.

Трамп також нагадав, що в липні економіка Китаю показала найгірший результат за останні 27 років. За підсумками першого півріччя 2019 року зростання ВВП Китаю склав 6,3 відсотка, що еквівалентно 6,56 трильйона доларів США.

Відзначимо, що торгові відносини США і Китаю загострилися в травні після 11-го раунду консультацій. Сторони обмінялися взаємними підвищенням торговельних мит. США ввели додаткові тарифи на товари з Китаю на суму 200 мільярдів доларів, КНР відповіла митами на американські товари на 60 мільярдів доларів. До угоди про відновлення консультацій сторони прийшли на саміті G20, що відбувся в червні.

Також "Коментарі" писали про заяву китайського уряду, яким воно заявило про готовність силовим методом приєднати Тайвань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!