Головна Новини Світ США Трамп будує нову стіну навколо Білого дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп будує нову стіну навколо Білого дому

Нова огорожа буде мати висоту 4 метри

31 липня 2019, 10:50
Поділіться публікацією:
Трамп будує нову стіну навколо Білого дому

Президент США Дональд Трамп почав будівництво стіни навколо власної резиденції у Вашингтоні — Білого дому. Ділянка огородження вздовж Пенсільванія-авеню, звідки відкривається найвідоміший вид на цю пам'ятку, закрили суцільним будівельним парканом білого кольору.

Згідно планам, які описані на сайті Національної паркової служби, нинішню огорожу висотою приблизно в 2 м повинні замінити у два рази вищою. Новий бар'єр заввишки близько 13 футів (майже 4 м) буде побудований із застосуванням технологій виявлення порушників і таким чином, щоб на нього було практично неможливо піднятися.

Дозвіл на зведення по периметру Білого дому нової стіни Секретна служба США отримала від відповідних федеральних органів влади в 2017 році. Наміри зробити більш високу огорожу в вашингтонської резиденції президента США з'явилися після серії гучних інцидентів, пов'язаних з несанкціонованим проникненням сторонніх на територію комплексу.

Як повідомляли "Коментарі", до Всесвітнього дня розповсюдження інформації про проблему аутизму підсвічування Білого дому змінили на блакитну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!