Головна Новини Світ Європа У Білорусі винесено другий у цьому році смертний вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі винесено другий у цьому році смертний вирок

Обвинувачений просив у суду не розстрілювати його

31 липня 2019, 13:11 comments2061
Поділіться публікацією:
У Білорусі винесено другий у цьому році смертний вирок

У Білорусі Вітебський обласний суд виніс смертний вирок обвинуваченому, який став другим у поточному році вироком до вищої міри покарання, повідомляє "Вітебська весна".

Засудженому до розстрілу 50-річному Віктору Павлову інкримінувалося подвійне вбивство і крадіжка. Як заявив на суді прокурор Віталій Сузанський, обвинувачений раніше вже скоював вбивство, що є обтяжуючим чинником і "особливо небезпечним рецидивом злочину".

picture

Слідство встановило, що вбивство сталося 30 грудня 2018 року в селі Присушине Вітебського району. Віктор Павлов прийшов у хату до сестер-пенсіонерок, побив їх і викрав гроші та кілька пляшок вина. Жінки померли від отриманих травм, а їх тіла були виявлені за кілька днів.

Адвокат Павлова заявила, що причиною вбивства стала сварка. Нібито одна з жертв ображала обвинуваченого через претензіі до якості побудованого ним сараю. За словами захисниці, обвинувачений не хотів вбивати жінок, а просто прийшов купити вино, яким вони торгували. Вона також нагадала, що Віктор Павлов написав явку з повинною, розкаявся і співпрацював зі слідством. Адвокат просила не застосовувати вищу міру покарання.

Обвинувачений в останньому слові висловив жаль, розкаявся і просив не засуджувати його до смертної кари.

Зазначимо, 9 січня житель Бобруйська Олександр Осипович був засуджений до смертної кари за подвійне вбивство при обтяжуючих обставинах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!