Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині біженців навчать, як займатися сексом з німкенями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині біженців навчать, як займатися сексом з німкенями

Спеціально для цього були зняті відеоролики, в яких пояснюється різниця між сексуальним згодою і згвалтуванням

31 липня 2019, 22:35 comments3556
Поділіться публікацією:
У Німеччині біженців навчать, як займатися сексом з німкенями

У Німеччині стали навчати сексуальної поведінки біженців з тих країн,де публічні прояви любові заборонені, а зґвалтування в шлюбі не вважається злочином.

В одному із спеціально створених відеороликів пояснюється різниця між сексуальним згодою і згвалтуванням.

"Це схоже на пропозицію випити чашку чаю. Якщо вона відповідає "Так, хороша ідея", то це означає згоду. Якщо ж вона коливається, ви можете приготувати чай і запитати знову. Якщо ж вона говорить “Ні, спасибі",- то не заварюйте чай і не гнівайтесь", — йдеться в ролику.

В іншому відео студенти дивляться сцену зустрічі чоловіка і жінки в нічному клубі. Спочатку вони п'ють, сміються, танцюють, цілуються. Потім атмосфера в кімнаті і на екрані швидко змінюється, а чоловік відвозить жінку додому, замикає двері і гвалтує її. Після закінчення відео тридцятирічні чоловіки, які прибули в Берлін з Сирії, Іраку та Афганістану, коментують побачене, а потім педагоги пояснюють їм складу злочину.

Учасники чотиригодинного курсу під назвою "Разом за безпека", який в даний час проводиться тільки в Берліні, добровільно приєдналися до занять.

Як повідомляли "Коментарі", шведським державою планується витратити п'ять мільйонів крон (близько 0,5 млн євро) на курси по підвищенню сексуального просвіти. Відомо, що основними їх слухачами будуть мігранти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!