Головна Новини Світ Близький Схід Помер син Усама бен Ладена, за якого Білий Дім призначив нагороду
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер син Усама бен Ладена, за якого Білий Дім призначив нагороду

Білий Дім поки не спростував і не підтвердив смерть Хамзи бен Ладена

31 липня 2019, 23:10 comments3064
Поділіться публікацією:
Помер син Усама бен Ладена, за якого Білий Дім призначив нагороду

Розвідувальні дані про смерть сина ліквідованого американським спецназом в 2011 році ватажка терористичного угруповання "Аль-Каїда" Усами бен Ладена надійшли в Білий дім у Вашингтоні.

Про це передає американський канал NBC.

Інформація від розвідки не повідомляє про те, коли і де помер Хамза бен Ладен. Невідомо, чи зіграли Сполучені Штати Америки якусь роль в смерті сина терориста № 1. Поки не ясно і те, чи вважає Вашингтон інформацію про смерть молодшого бен Ладена правдивої та підтвердженої.

За інформацією ЗМІ, Хамза бен Ладен раніше був відображений на деяких пропагандистських відеозаписах, які поширювала відома терористична організація "Аль-Каїда". Федеральне бюро розслідувань США в 2017 році зробило заяву, що син бен Ладена готується стати одним з ватажків цього угруповання.

Відзначимо, Сполучені Штати Америки оголосили нагороду в 1 мільйон доларів за будь-яку корисну інформацію про місцезнаходження сина терориста №1 в світі. У Вашингтоні вважають, що син Усами бен Ладена став одним з керівників терористичної організації "Аль-Каїда" після смерті свого батька, який очолював угруповання.

У Центральному розвідувальному управлінні вважають, що бен Ладену-молодшому близько 30-33 років. Припускають, що він одружений на дочці одного з терористів, який причетний до терактів у США 11 вересня 2001 року.

Нагадаємо, Дональд Трамп посилив вимоги для торгових відносин з Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!