Головна Новини Світ США США і Китай домовилися продовжити торгові переговори в вересні
commentss НОВИНИ Всі новини

США і Китай домовилися продовжити торгові переговори в вересні

Білий дім назвав минулі переговори конструктивними

1 серпня 2019, 04:10
Поділіться публікацією:
США і Китай домовилися продовжити торгові переговори в вересні

У Шанхаї завершився черговий раунд торговельних переговорів між США та КНР, в результаті яких було прийнято рішення зустрітися в вересні в США. Про це пише "Голос Америки".

Білий дім назвав минулі переговори конструктивними, зазначивши, що серед тем, які обговорювалися на переговорах, були "примусова передача технологій, права інтелектуальної власності, послуги, нетарифні бар'єри та сільське господарство".

У заяві також йдеться, що США чекають, що "переговори щодо торговельної угоди, обов'язкового для виконання, продовжаться у Вашингтоні на початку вересня".

Китайське державне інформагентство "Сіньхуа" повідомило, що переговори були "відвертими, високоефективними та конструктивними" і що учасники переговорів обговорили питання про збільшення китайських закупівель сільськогосподарської продукції США".

 Як повідомляли "Коментарі", млава Китайської Народної Республіки Зі Цзіньпін і президент Сполучених Штатів Доналд Трамп домовилися відновити торговельні переговори між країнами. Під час двосторонньої зустрічі на полях саміту G20 в Осаці лідери досягли згоди про відновлення торговельно-економічних консультацій. У свою чергу Трамп запевнив, що Вашингтон не буде вводити нові мита щодо китайського експорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!