Головна Новини Світ Європа У Нідерландах заборонили носіння паранджі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нідерландах заборонили носіння паранджі

Спори про введення заборони тривали у Нідерландах 14 років

1 серпня 2019, 12:04 comments1751
Поділіться публікацією:
У Нідерландах заборонили носіння паранджі

У Нідерландах введено заборона на носіння елементів одягу, що закривають обличчя. Вона набула чинності у четвер, 1 серпня, і стосується таких предметів гардеробу, як наприклад, мусульманське покривало — паранджа, а також нікаб. Одяг такого роду не можна носити в громадських місцях, включаючи школи, лікарні, державні установи та транспорт.

Міністерство внутрішніх справ країни закликав компетентні органи і муніципальні органи влади забезпечити дію заборони. Так, співробітники органів безпеки повинні для початку вимагати, щоб жінка, що перебуває в громадському місці у паранджі або нікабі, відкрила обличчя. У разі відмови виконати цю вимогу, їй може бути заборонений вхід в будівлю і загрожувати штраф від 150 євро. Заборона поширюється також на мотоциклетні інтегральні шоломи і балаклави.

Однак деякі установи, зокрема, лікарні, громадський транспорт і поліція вже заявили, що не будуть дотримуватися заборони.

Як повідомляли "Коментарі", італійський курортне місто Езоло заборонив розпивання алкогольних напоїв за межами будівель вечорами субот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!