Головна Новини Світ США США офіційно ввели нові санкції проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

США офіційно ввели нові санкції проти Росії

США ввели санкції через отруєння Скрипалів

3 серпня 2019, 13:04 comments1263
Поділіться публікацією:
США офіційно ввели нові санкції проти Росії

Державний департамент США оприлюднив офіційний документ про набуття чинності нового пакету санкцій щодо Росії.

"Санкції можуть бути зняті тільки після цього 12-місячного періоду, якщо виконавча влада встановить і засвідчить Конгрес в тому, що Росія виконала низку умов, зазначених в законі США про контроль над хімічною і біологічною зброєю і заборону її використання", — написала у своєму Twitter прес-секретар Держдепу Моркан Ортегус.

picture


picture

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп підписав указ про введення другого пакету санкцій проти Росії через отруєння в британському Солсбері колишнього офіцера ГРУ Росії Сергія Скрипаля та його доньки Юлії нервово-паралітичним газом "Новачок" у березні 2018 року.

Про необхідність ввести другий пакет санкцій президента закликали голова комітету Палати представників з іноземних справ, представник демократичної партії Еліот Енгель, а також республіканець Майкл Макколл.

Підставою для першого пакету санкцій проти РФ через отруєння Скрипалів, який був введений в серпні 2018 року, також стало порушення закону США про контроль над хімічною і біологічною зброєю і заборону її застосування від 1991 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!