Росіяни влаштували бійку з футбольними фанатами у Польщі

Чеченці побилися з футбольними фанатами у Польщі

20 російських громадян з Чечні влаштували бійку в Польщі фанатами футбольного клубу "Краковія". Про це повідомляє RMF FM.

За даними джерела, бійка сталася біля одного з торгових центрів міста Краків. В результаті втручання поліції були затримані активні учасники бійки з обох боків. У затриманих були виявлено зброю та наркотики. Однією з версії події є конфлікт інтересів, пов'язаний з торгівлею на міському ринку.

Як заявила представник регіонального управління поліції Катаріна Цисло, правоохоронцям вдалося втихомирити забіяк без застосування зброї. У даний момент поліція веде слідство і проводить обшуки в квартирах затриманих.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на відео потрапила бійка трьох росіянок на проїжджій частині. Дівчину, яка переходила дорогу по зебрі, налякав Mercedes. Автомобіль проїхав у неї за спиною і трохи не зачепив її. У відповідь на це дівчина вдарила по дверцятах машини пакетом і пішла далі за автомобілем. Після цього з іномарки вийшла сиділа за кермом жінка і після короткої перепалки між двома учасницями інциденту прямо на проїжджій частині почалася жорстка бійка.