Головна Новини Світ США У США введуть смертну кару за масові вбивства громадян
commentss НОВИНИ Всі новини

У США введуть смертну кару за масові вбивства громадян

Трамп відреагував на збройні напади на людей в Ель-Пасо і Дейтоні, де загинули 21 і 10 осіб

6 серпня 2019, 10:26
Поділіться публікацією:
У США введуть смертну кару за масові вбивства громадян

Президент США Дональд Трамп доручив Міністерству юстиції розробити законопроект про введення в країні смертної кари для злочинців, які були визнані винними в масові вбивства або вбивства на ґрунті ненависті.

"Сьогодні я даю вказівку Міністерству юстиції підготувати законодавство, яке гарантує: ті, хто здійснює злочини на грунті ненависті і масові вбивства, будуть засуджені до страти, і ця вища міра покарання буде застосовуватися швидко, рішуче, без довгих років непотрібних зволікань", - сказав він.

За його словами, Адміністрація звернулася з запитом до ФБР визначити, які додаткові ресурси необхідні бюро для розслідування і запобігання подібних злочинів.

Також американський лідер закликав посилити законодавство у сфері обігу зброї, заявивши, що особи, які "становлять загрозу громадської безпеки, не будуть мати доступу до вогнепальної зброї".

Крім того, Трамп вказав на роль інтернету в процесі радикалізації населення США і закликав припинити "вихваляння насильства", звинувативши в його пропаганді комп'ютерні ігри.

"Причини насильства включають в себе бузувірські і жахливі комп'ютерні ігри, які зараз поширені. Сьогодні занадто просто для фрустрированной молоді оточити себе проявами культури, яка оспівує насильство", — додав Трамп.

Як повідомляли "Коментарі", 3 серпня в місті Ель-Пасо (штат Техас) відкрили стрілянину в торговому центрі.

Після цього 4 серпня в Дайтоні, штат Огайо, невідомий влаштував стрілянину по мирних жителях, в результаті чого загинули не менше 7 осіб. Ще близько 24 людей отримали поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!