Головний пропагандист Кремля отримав пропозицію про роботу на 1+1 телеведучим

Коломойський пропонував Соловйову роботу ще до подій Євромайдану

Одіозний телеведучий та антиукраїнський пропагандист Володимир Соловйов міг побудувати свою блискучу кар'єру інакше. За кілька років до початку гострого протистояння між Росією та Україною український олігарх Ігор Коломойський, який є кінцевим бенефіціарним власником телеканалу "1 1", пропонував росіянину роботу.

Про це розповів сам Коломойський інформагентству РБК.

"Він (Володимир Соловйов, - прим.ред) в один час переїхав до Ізраїлю, в 2011 або 2012 році, коли у нього були якісь неприємності в Росії. І він досить серйозно про це думав. У нас з ним готувалося навіть підписання Договору і вже "навіть обговорювали фінансові питання", - розповів журналістам бізнесмен.

Ігор Коломойський зазначив, що для Соловйова готувалося місце телеведучого авторської передачі на каналі 11.

Крім того, український олігарх наголосив, що персональних зустрічей у нього з Соловйовим не було, переговори з цього питання вів двоюрідний брат журналіста Олександр Шапіро, який, за словами Коломойського, був його товаришем з часів студентства.

Однак, як продовжив Коломойський, через нетривалий проміжок часу Соловйов був прощений і повернувся до Росії.

За повідомленням РБК, бізнесмен визнає талант та харизму російського телеведучого.

"Якщо оцінювати Соловйова з погляду пропагандиста, то він номер один", - зазначив Коломойський.

Нагадаємо, наприкінці червня відбулася зустріч екс-президента України Петра Порошенка з бізнесменом та симпатиком новообраного президента Ігорем Коломойським.