Головна Новини Світ США Трамп пообіцяв допомогу американським фермерам, якщо Китай остаточно відмовиться від закупівлі продовольства
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп пообіцяв допомогу американським фермерам, якщо Китай остаточно відмовиться від закупівлі продовольства

Раніше Китай призупинив закупівлю сільгосппродуктів у США

6 серпня 2019, 17:49
Поділіться публікацією:
Трамп пообіцяв допомогу американським фермерам, якщо Китай остаточно відмовиться від закупівлі продовольства

Президент США Дональд Трамп заявив, що готовий продовжити у майбутньому році надання фінансової допомоги американським фермерам, якщо Китай і далі буде обмежувати закупівлі сільгосппродукції зі Сполучених Штатів чи підвищить на них мита.

"Як вони переконались в останні два роки, наші прекрасні фермери знають, що Китай не зможе завдати їм шкоди, тому що їх президент встав на їх захист і зробив те, що не зробив ніякий інший президент. І я зроблю це знову наступного року, якщо знадобиться!" — написав на своїй особистій сторінці в мережі Twitter.

Як відомо, Китай тимчасово припинив закупівлі сільгосппродукції з США і не виключає підвищення мит на таку продукцію. Цей крок був зроблений у відповідь на рішення американської сторони ввести мита в розмірі 10% на товари з КНР вартістю 300 млрд доларів.

В кінці липня стало відомо, що влада США має намір виділити 12 млрд доларів допомоги фермерам, яких торкнулося торговельне протистояння США з Китаєм та низкою інших країн, у тому числі державами Євросоюзу.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент США Дональд Трамп заявив, що може ще вище підняти мита на китайський імпорт після 1 вересня, якщо Пекін не докладе більше зусиль для укладення торгової угоди з Вашингтоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!