Головна Новини Світ Африка В Алжирі вісім новонароджених дітей загинули в результаті пожежі в пологовому відділенні лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Алжирі вісім новонароджених дітей загинули в результаті пожежі в пологовому відділенні лікарні

Влада алжирського міста Ель-Уєд повідомила про порятунок в ході масштабної пожежі 11 немовлят, 107 жінок і 28 співробітників лікарні.

24 вересня 2019, 18:25 comments1444
Поділіться публікацією:
В Алжирі вісім новонароджених дітей загинули в результаті пожежі в пологовому відділенні лікарні

Сьогодні в алжирському місті Ель-Уєд, розташованому в 500 км від столиці, сталася сильна пожежа в лікарні, в результаті якого загинули вісім новонароджених дітей. Про це повідомляє телеканал Al Arabiya.

Як зазначає ЗМІ, пожежа сталася ближче до ранку. Десятки пожежних машин були розгорнуті, щоб взяти пожежу під контроль. Причина пожежі виявилася не одразу, заявляють представники місцевої влади. Причиною загоряння стало коротке замикання. Зазначається, що причиною загибелі восьми дітей стали сильні опіки і отруєння продуктами горіння.

Прем'єр-міністр Алжиру Нуреддін Бєдуї розпорядився провести розслідування причин трагедії і направив на місце події міністра охорони здоров'я.

Якість державних послуг часто викликає розчарування та гнів в Алжирі, особливо в районах, що знаходяться за межами столиці,  інформує агенство Рейтерс.

Міністр охорони здоров'я Алжиру Мухаммед Бурауі на місці відсторонив керуючого лікарнею міста та директора служби охорони здоров'я в провінції Ель-Уєд.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" оприлюднив фото пожежі у будинку колишньої голови Національного банку України Валерії Гонтаревої



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!