Головна Новини Світ Африка Трампа помітили з туалетним папіром, який прилип до черевика
commentss НОВИНИ Всі новини

Трампа помітили з туалетним папіром, який прилип до черевика

Зі шматком туалетного паперу на черевику Трамп пройшов до літака, і ніхто не сказав йому про це

13 листопада 2019, 15:07 comments2672
Поділіться публікацією:
Трампа помітили з туалетним папіром, який прилип до черевика

Фотографи підловили американського лідера Дональда Трампа з шматком туалетного паперу,  який прилип до черевика, коли він йшов з лімузина на посадку. У такому вигляді президент США пройшов до самого літака, і папір відліпився  від його взуття тільки тоді, коли він почав підніматися на борт.

Про те, що у президента щось не так з взуттям, з його оточення ніхто не сказав, ця ситуація одразу викликала сміх у соціальних мережах.

"Як у нього виходить кожен раз вляпатися в туалетний папірець, я не розумію. Мабуть, він кидає її на підлогу", -  пишуть користувачі.

Минулого разу Трампа висміяли через папір, який прилип до взуття, коли він сідав у Air Force One у жовтні 2018 року.


Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп похвалився своєю зачіскою і зазначив, що волосся у нього краще, ніж у більшості друзів.

За словами Трампа, він готовий був провести мітинг на відкритому стадіоні, а не в закритому приміщенні, щоб вмістити всіх прихильників. І навіть не побоявся б намочити свою знамениту зачіску.

Нагадаємо, що волосся президента США Дональда Трампа не раз ставало приводом для обговорення у соцмережах. У 2012 році співачка Шер засумнівалася в тому, що у Трампа натуральні волосся. Трамп відповів на це, заявивши, що, на відміну від Шер, у нього все натуральне. У результаті співачка демонстративно відмовилася від покупок в мережі Macys, співвласником якої є Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!