Головна Новини Світ Африка Пентагон припинив підготовку саудівських військових, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон припинив підготовку саудівських військових, - ЗМІ

Заходи прийняли після стрілянини на авіабазі Пенсакола у Флориді, де відкрив вогонь саудівський підданий

11 грудня 2019, 05:27 comments1659
Поділіться публікацією:
Пентагон припинив підготовку саудівських військових, - ЗМІ

В Америці припиняють оперативну підготовку саудівських військових на невизначений термін. Дане рішення прийнято після стрілянини на базі ВМС у Флориді, повідомляє газета New York Times.

Раніше стало відомо, що Пентагон призупиняє річну підготовку для студентів з Саудівської Аравії, які вивчають військову авіацію. За інформацією видання, призупиняються всі військові програми, крім аудиторних занять, наприклад, мовних курсів.

Заступник глави міноборони США Девід Норквист заявив, що обмеження торкнуться більше 800 саудівських студентів, що займаються військової підготовкою в США.

Також газета зазначає, що Норквист надав військовослужбовцям 10 днів на перевірку та допуск іноземних студентів на американські військові бази, однак ситуація з саудівськими курсантами може затягтися.

Раніше в результаті стрілянини на військовій базі у Флориді загинули чотири людини, включаючи того, хто стріляв, і вісім людей отримали поранення. Нападником виявився військовослужбовець Саудівської Аравії Мухаммед Саїд аль-Шамрани, який проходив навчання на військовій базі.

Як повідомляв сайт "Коментарі", на військово-морській верфі в Перл-Харбор сталася стрілянина. За інформацією на базі був відкритий вогонь, постраждали мирні жителі. Деякі ЗМІ стверджують, що нападник був одягнений у військову форму. Подробиць прес-служба бази в Перл-Харборі ніяких не повідомляє, відомо тільки, що стріляв покінчив життя самогубством.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!