В Африці обмілів знаменитий водоспад Вікторія

Глобальне потепління може знищити водоспад

Водоспад Вікторія, який належить до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО міліє через глобальне потепління. Як передає таблоїд The Guardian, зчерез рекордну посуху безперервний потік водоспаду Вікторія перетворився в тонку цівку. Екологи припускають, що незабаром від одного з чудес природи нічого не залишиться.
Варто відзначити, що посуха - звичне явище для Південної Африки. Але, за словами місцевих жителів, водоспад ніколи не звисихав до такої міри. У свою чергу, гідролог Харальд Клінг не виключає, що винищення водоспаду є наслідком кліматичних змін.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп гостро і саркастично відреагував на вибір Грети Тунберг американським журналом TIME в якості "людини року". Деякі підписники Трампа угледіли в такому посланні деяку досаду, адже серед кандидатів на це звання в шот-листі був і сам лідер американців. Варто відзначити, що 19-річна еко-активістка зі Швеції Грета Тунберг давно викликає неоднозначну реакцію серед топ-політиків по всьому світу.