Головна Новини Світ Африка В Африці обмілів знаменитий водоспад Вікторія
commentss НОВИНИ Всі новини

В Африці обмілів знаменитий водоспад Вікторія

Глобальне потепління може знищити водоспад

12 грудня 2019, 22:30 comments10196
Поділіться публікацією:
В Африці обмілів знаменитий водоспад Вікторія

Водоспад Вікторія, який належить до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО міліє через глобальне потепління. Як передає таблоїд The Guardian, зчерез рекордну посуху безперервний потік водоспаду Вікторія перетворився в тонку цівку. Екологи припускають, що незабаром від одного з чудес природи нічого не залишиться.
Варто відзначити, що посуха — звичне явище для Південної Африки. Але, за словами місцевих жителів, водоспад ніколи не звисихав до такої міри. У свою чергу, гідролог Харальд Клінг не виключає, що винищення водоспаду є наслідком кліматичних змін.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Дональд Трамп гостро і саркастично відреагував на вибір Грети Тунберг американським журналом TIME в якості "людини року". Деякі підписники Трампа угледіли в такому посланні деяку досаду, адже серед кандидатів на це звання в шот-листі був і сам лідер американців. Варто відзначити, що 19-річна еко-активістка зі Швеції Грета Тунберг давно викликає неоднозначну реакцію серед топ-політиків по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!