Головна Новини Світ Африка Трамп шукає можливу заміну Помпео
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп шукає можливу заміну Помпео

Майкл Помпео може залишити свій пост заради участі у виборах в Сенат від штату Канзас

27 грудня 2019, 02:15 comments1530
Поділіться публікацією:
Трамп шукає можливу заміну Помпео

Американський президент Дональд Трамп розглядає іншу кандидатуру на посаду держсекретаря на випадок, якщо Майкл Помпео вирішить залишити свій пост заради участі у виборах Сенат. Про це повідомила газета The Washington Post.

В наступному році держсекретар може балотуватися в Сенат, пише видання, незважаючи на те, що Помпео заперечував свою участь у виборах.

Комі того, найближче оточення Помпео вважає, що він його не прийняв точне рішення, а реєстрація кандидатів завершиться тільки в червні наступного року.

Американський лідер заявив, що у разі виникнення загрози від того, що республіканці можуть втратити на виборах 2020 року місце сенатора від Канзасу, Помпео може висунути свою кандидатуру і "перемогти з величезною перевагою".

В якості можливих наступників Помпео часто називають помічника Трампа з національної безпеки Роберта о'браєна, а також міністра фінансів Стівена Мнучина.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські експерти оцінили ймовірність того, демократы США зможуть домогтися імпічменту Дональду Трампу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: The Washington Post
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!