Головна Новини Світ Африка Суд заарештував активи найбагатшої жінки Африки
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заарештував активи найбагатшої жінки Африки

Ізабель душ Сантуш заперечує звинувачення у корупції

31 грудня 2019, 21:19 comments2690
Поділіться публікацією:
Суд заарештував активи найбагатшої жінки Африки

Банківський рахунки і активи Ізабель душ Сантуш, дочки екс-президента країни Жозе Едуарду душ Сантуша і володарки стану більше двох мільярдів долара заарештовані судом Анголи. Про це повідомляє BBC.

Проти дочки колишнього президента проводиться розслідування. . Адміністрація чинного президента Жуана Лоренсу намагається домогтися повернення грошей, якими, на думку влади, вона незаконно заволоділа.

Сама жінка заперечує звинувачення. В одній зі своїх соціальних мереж вона заявила, що її дорога буде довгою і правда переможе.

За даними журналу Forbes, жінка займає восьме місце в рейтингу мільярдерів Африки, а серед жінок вона займає перше місце.

 Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Forbes назвав імена актрис, які більше за всіх заробили за 2019 рік. Також видання опублікувало рейтинг музикантів останнього десятиліття, які можуть похвалитися високими доходами. Лідером списку став 54-річний американський репер, актор і продюсер Dr. Dre, який випустив свій останній альбом три роки тому і вже давно не гастролював. Але при цьому його доходи становлять 950 млн доларів. Такий фінансовий успіх музиканта пов'язаний з його бізнесом, адже він володіє 20% акцій Beats (виробник навушників і динаміків – ред.), яка є частиною компанії Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!