Головна Новини Світ Африка У Кенії вбили двох білих жирафів. У світі залишився всього один такий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кенії вбили двох білих жирафів. У світі залишився всього один такий

Мертва остання самка білого жирафа.

11 березня 2020, 21:32 comments2780
Поділіться публікацією:
У Кенії вбили двох білих жирафів. У світі залишився всього один такий

На північному сході Кенії знайшли останки дитинчати і самки білого жирафа. Це була остання з живих самок білого жирафа в світі. Тепер залишився тільки один представник цього виду тварин — самець. Про це повідомили у прес-службі заповідника Ишакбини Хирола в Кенії.

За словами представників служби охорони дикої природи, обставини загибелі білих жирафів ще належить з'ясувати. Однак у львові вже зараз впевнені, що це справа рук браконьєрів.

Глава заповідника Ишакбини Хирола Мохаммед Ахмедноор заявив, що це вбивство серйозно вдарило по величезним зусиллям співтовариства по збереженню рідкісних і унікальних видів. Також Ахмедноор зазначив, що це черговий заклик посилити підтримку щодо збереження вимираючих видів.

У заповіднику також розповіли, що вбиті білі жирафи — це не альбіноси, адже їх забарвлення пов'язане з мутацією, через яку клітини шкіри втрачають пігментацію.

Як повідомляв портал "Коментарі", з 2020 року всі тварини зникнуть з цирків і будуть передані в спеціальні реабілітаційні центри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!