Головна Новини Світ Азія Японія протестувала літаючий автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія протестувала літаючий автомобіль

Безпілотник розроблявся близько року

7 серпня 2019, 04:55 comments1873
Поділіться публікацією:








Японія протестувала літаючий автомобіль

Японська електронна фірма NEC протестувала літаючий автомобіль. Безпілотник з чотирма гвинтами зміг піднятися в повітря на 3 м і протримався так близько хвилини, повідомляє "Дігер.ру".

Модель розроблялася близько року. Безпілотник важить близько 150 кг і має габарити 3,9 х 3,7 х 1,3 м.

Тестовий зліт пройшов 5 серпня в місті Абико, в 22 км від Токіо. Винахідники провели дві короткі демонстрації на закритій території, обгородженому сіткою. Пасажирів в автомобілі не було, а спостерігають попросили одягти захисні шоломи.

Японські власті планують допомагати з розвитком подібних технологій, щоб до 2023 року вже використовувати безпілотні літаючі автомобілі для доставки вантажів, а до 2030-го — для транспортування людей. Також в країні працює компанія Drone Fund, інвестує в безпілотні літальні апарати.

Японія — не єдина країна, яка займається подібними розробками.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Hyundai випустив версію свого гібрида Sonata з сонячними батареями для зарядки акумулятора. Корейський автовиробник заявив, що до 60% енергії для автомобільного акумулятора може бути забезпечено, якщо сонячна дах використовується шість годин на день. Панелі забезпечать достатню потужність, щоб Sonata могла проїхати 1300 км (800 миль) в рік. У Hyundai заявили, що планують запропонувати дах в якості додаткового обладнання для інших моделей у своєму асортименті.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!