Головна Новини Світ Азія Прихильники екс-президента Киргизстану утримують шістьох спецназівців
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильники екс-президента Киргизстану утримують шістьох спецназівців

Спецназ вночі знову спробував взяти штурмом резиденцію колишнього президента Киргизстану

8 серпня 2019, 02:30 comments1805
Поділіться публікацією:
Прихильники екс-президента Киргизстану утримують шістьох спецназівців

У резиденції колишнього президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва після двох спроб штурму залишаються шість бійців сил спецпризначення. Про це повідомляє DW.

“За словами депутата Асель Кодурановой, місцеві жителі готові відпустити правоохоронців вранці, проте категорично відмовляються це зробити до виконання своїх вимог. Зокрема, вони вимагають заново підключити електрика в селі Кой-Таш, а також відновити телефонний зв'язок і інтернет, які були відключені перед штурмом будинку Атамбаєва", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що спецназ вночі знову спробував взяти штурмом резиденцію колишнього президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва в селі Кой-Таш.

Сюди прибули близько 500 співробітників правоохоронних органів. Прихильники колишнього глави держави заблокували під'їзд до резиденції і закидали правоохоронців камінням і палицями. За різними даними, будинок Атамбаєва захищають від кількох сотень до двох тисяч осіб.

Під час штурму, за даними міністерства охорони здоров'я Киргизстану, були поранені не менше 43 чоловік, одна людина загинула.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", зпецназ Киргизстану двічі штурмував резиденцію екс-президента республіки Алмазбека Атамбаєва. Од зіткнень постраждали 36 осіб і спецназівець помер. Спецназ застосував гумові кулі і шумові гранати, над будинком були помічені вертольоти. В Держкомітет нацбезпеки Киргизстану заявили, що "з боку будинку відстрілюються з вогнепальної зброї".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!