Головна Новини Світ Азія Смертельне ДТП в Індії: більше 10-ти загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельне ДТП в Індії: більше 10-ти загиблих

При зіткненні вантажівки з автобусом в Індії в штаті Махараштра щонайменше 13 людей загинули і понад 20 осіб постраждали

19 серпня 2019, 10:24 comments1734
Поділіться публікацією:
Смертельне ДТП в Індії: більше 10-ти загиблих

При цьому видання DNA India повідомляє про 15 загиблих.

Зазначено, що аварія сталася в неділю, 18 серпня, о 22:30. Автобус прямував з міста Аурангабада в населений пункт Шахада, коли його протаранила вантажівка. Одинадцять людей загинули на місці, у тому числі водії обох машин. Ще понад 20 осіб отримали травми.

Проте пізніше поліція повідомила про нові жертви.

"Двоє з 25 поранених померли в Дхулі. Загиблі були доправлені в центр первинної медичної допомоги для посмертного розтину, а поранені були доправлені в Дхулі ", — сказав представник влади.

Джерела DNA India повідомляють, що всього в автобусі на момент інциденту перебували 45 пасажирів. Зазначено, що вісім з них наразі знаходяться в критичному стані. Всі постраждалі госпіталізовані в лікарню округу Дхулія.

Як повідомляв портал "Коментарі", смертельне ДТП сталося в Київській області. Поблизу смт. Глеваха Васильківського району (Київська обл.) в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля і мікроавтобуса дві людини загинули і 13 постраждали, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!