Головна Новини Світ Азія У Пекіні при зльоті загорівся літак з пасажирами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пекіні при зльоті загорівся літак з пасажирами

Займання сталося в багажному відсіку літака

27 серпня 2019, 23:40 comments2130
Поділіться публікацією:
У Пекіні при зльоті загорівся літак з пасажирами

У столиці Китаю Пекіні під час спроби зльоту загорівся літак з пасажирами на борту. Про це повідомляє "ChinaDaily".

Як повідомляється, спалах стався у багажному відсіку літака, який планував рейс з Пекіна в Токіо. Після виявлення диму лайнер було евакуйовано. На момент події на борту перебували пасажири. Ніхто не постраждав.

Зазначається, що через дві години після аварії, більшість рейсів у столичному міжнародному аеропорту Пекіна працювали нормально.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на грецькому острові Порос розбився приватний вертоліт з росіянами на борту. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські та грецькі ЗМІ. Поки відомо, що вертоліт був приватним. В ньому перебували пілот і двоє пасажирів – громадян Російської Федерації. За попередніми даними, це були жінка і дитина. Відео аварії було опубліковано очевидцями в YouTube. На ролику видно, як вертоліт починає диміти і різко знижуватися. Після цього він падає в море.Аварія сталася у вівторок, 20 серпня, на грецькому острові Порос. В результаті трагедії загинули три людини: пілот і два російських пасажира. Російські ЗМІ з'ясували, що одним із загиблих став російський бізнесмен, засновник музею російської ікони Михайло Абрамов.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!