Головна Новини Світ Азія В Японії через тайфун "Факсай" скасували понад 100 авіарейсів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії через тайфун "Факсай" скасували понад 100 авіарейсів

З наближенням тайфуну вітер і дощ посилюються

8 вересня 2019, 14:00 comments1897
Поділіться публікацією:
В Японії через тайфун "Факсай" скасували понад 100 авіарейсів

В Японії у зв'язку з наближенням тайфуну "Факсай" авіакомпанії скасували 103 рейси. Про це повідомляє національна телерадіокомпанія NHK.

Залізничні компанії закликають перевірити останню інформацію, так як поїзди можуть бути скасовані або затримані в понеділок 9 вересня, в залежності від маршруту, за яким йде тайфун. У районі Великого Токіо вже скасовано всі потяги до 8 годин ранку за місцевим часом в понеділок.

Метеорологічне управління Японії повідомляє, що Тайфун "Факсай", як очікується, підійде дуже близько до регіону Канто, включаючи Токіо, і префектурі Сідзуока до полудня понеділка.

В полудень неділі він знаходився над водами в 130 км до південно-захід від острова Хатидзе в групі островів Ідзу. Тайфун рухається на північний захід зі швидкістю 30 км на годину.

Тиск у центрі тайфуну становить 960 гектопаскалей, швидкість вітру дорівнює 144 км на годину, а при поривах досягає 216 км на годину.

В радіусі 90 км від центру тайфуну швидкість вітру перевищує 90 км на годину.

Як повідомляв сайт "Коментарі", вгалузі Тайваню в суботу закрили підприємства і школи. Авіалінії вже скасували сотні рейсів. Також на Тайвані прогнозують зсуви, затоплення і високі хвилі на узбережжі.Всі заходи пов'язані з тайфуном Баилу, який пройде по території Тайваню у вихідні."Очікується, що тропічний шторм Баилу набере сили і швидкості під час свого наближення до Тайваню, можливо, досягши сили урагану, при постійному вітрі більше 30 м/с. (108 км/год.) і при поривах — понад 45 м/с. (162 км/год.)", — йдеться в повідомленні метеорологів. Тайфун Баилу, класифікований тайванським метеорологічним центром, як відносно слабкий, проте в суботу вже викликав на півдні Тайваню зсуви. Швидкість вітру досягала 137 кілометрів на годину. Без електрики залишилися близько 30 тисяч будинків, а в окремих місцевостях відбулися повені. Повідомляється, що на цих вихідних тайфун, пройшовши через південну частину Тайваню, вдарить по китайській провінції Фуцзянь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!