Головна Новини Світ Азія У Перу суд знизив термін попереднього ув'язнення дочки екс-президента
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу суд знизив термін попереднього ув'язнення дочки екс-президента

Дочка колишнього президента Кейко Фухіморі залишиться у в'язниці до кінця квітня 2020 року

13 вересня 2019, 02:30 comments1602
Поділіться публікацією:
У Перу суд знизив термін попереднього ув'язнення дочки екс-президента

Суд Перу знизив термін попереднього ув'язнення дочки екс-президента Перу і лідера партії "Народна сила" Кейко Фухіморі з 36 до 18 місяців. Про це повідомляє Верховний суд країни.

"Судді погодилися скоротити з 36 до 18 місяців термін попереднього висновку щодо Кейко Фухіморі в рамках процесу по відмивання грошей", — йдеться в Twitter суду.

Таким чином, вона залишиться у в'язниці до кінця квітня 2020 року.

Раніше захист Фухіморі вимагала скасування 36-місячного терміну попереднього ув'язнення, який був винесений 31 жовтня 2018 року за отримання грошей від бразильської будівельної компанії Odebrecht.

Спочатку Кейко Фухіморі була затримана після 10 жовтня допиту в прокуратурі у справі про відмивання грошей. Прокуратура видала ордер на її затримання і ще близько 20 осіб на термін до десяти днів. Пізніше вона була звільнена, але постала перед новим судом. У даний момент Фухіморі міститься в жіночій в'язниці в Лімі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", продин з зареєстрованих кандидатів на пост президента Тунісу Набіль Карави затриманий у п'ятницю, 23 серпня, у туніській столиці за звинуваченням у корупції. Карави і його рідного брата пред'явили звинувачення у відмиванні грошей і відхід від податків. Зараз вони поміщено у слідчий ізолятор. Набіль Карави є одним з найбільших бізнесменів Тунісу, йому належить опозиційний телеканал Nessma.

На даний момент центрвиборчком Тунісу зареєструвала 26 кандидатів з 97, які подали заявки на участь у виборах. Передвиборна кампанія кандидатів стартує 2 вересня і завершиться 13 вересня. Голосування в країні пройде 15 вересня, попередні результати оголосять 17-го. Другий тур виборів, у разі необхідності, має відбутися до 3 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!