Головна Новини Світ Азія Трамп отримав від Болсонару запрошення відвідати Бразилію
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп отримав від Болсонару запрошення відвідати Бразилію

У травні Болсонару скасував візит до США на тлі протестів у Бразилії

14 вересня 2019, 06:50 comments1780
Поділіться публікацією:
Трамп отримав від Болсонару запрошення відвідати Бразилію

Глава бразильського МЗС Ернесту Араужу повідомив, що президент Бразилії Жаир Болсонару запросив американського лідера Дональда Трампа відвідати республіку.

"Ми передали запрошення президента Болсонару Трампу здійснити візит у відповідь найближчим часом приїхати до Бразилії. Ми визначимося з датою досить скоро", — цитує ТАСС дипломата.

Глава зовнішньополітичного відомства Бразилії не повідомив, прийняла американська сторона запрошення.

У травні Болсонару скасував візит до США на тлі протестів Бразилії.

Як раніше повідомляли "Коментарі", екс-президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва визнаний винним у корупції та відмиванні грошей. Нагадаємо, у вересні 2016 року бразильський федеральний суддя Сержіу Моро задовольнив запит прокуратури про звинувачення екс-президента країни Луїса Інасіу Лули да Сілви. До цього федеральний прокурор Бразилії Делтан Далланьол заявив, що да Сілва особисто очолював корупційні схеми у державній нафтогазовій компанії Petrobras. Перебував при владі з 2003 по 2011 рік Лула да Сілва вважався одним з вірогідних кандидатів на посаду глави держави від правлячої Партії трудящих на виборах 2018 року. Слід зазначити, що протягом тривалого часу у Бразилії розкручується найбільший скандал, пов'язаний з корупцією в органах державної нафтової компанії Petrobras. Антикорупційне розслідування перетворилося на знаряддя боротьби за владу, а точніше – за позбавлення влади Партії трудящих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ТАСС
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!