Головна Новини Світ Азія Влада Гонконгу виділила мільйон доларів на поліпшення іміджу міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Гонконгу виділила мільйон доларів на поліпшення іміджу міста

Рекламна кампанія, в першу чергу, спрямована на інвесторів

24 вересня 2019, 08:50 comments1662
Поділіться публікацією:
Влада Гонконгу виділила мільйон доларів на поліпшення іміджу міста

Адміністрація Гонконгу витратила 944 тис. доларів на рекламну кампанію в зарубіжних ЗМІ для відновлення репутації міста на тлі протестних акцій.

Місцева влада опублікували рекламні повідомлення в провідних газетах США, Великобританії, Німеччини, Франції, Канади, Республіки Корея, Японії, які несуть посил про те, що Гонконг залишається безпечним, привабливим і гостинним місцем для бізнесу.

Відомо, що кампанія почалася на наступний день після того, як глава Гонконгу Керрі Лам 4 вересня оголосила про відкликання законопроекту про екстрадицію правопорушників в Китай, який став причиною масових заворушень у місті.

За даними ЗМІ, влада Гонконгу звернулися до восьми міжнародних піар-компаній з питання відновлення іміджу міста, але отримала від всіх відмову.

Нагадаємо, протести в Гонконзі тривають з початку червня поточного року. Демонстранти виступають проти планів уряду дозволити видачу ймовірних правопорушників і злочинців владі КНР, де деяким із них може загрожувати страта.

Протести досі не вщухають, мітингувальники блокують роботу метрополітену, влаштовують погроми, які переростають в зіткнення з поліцією.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", центральний китайський уряд не буде проявляти толерантність до дій радикально налаштованих протестувальників в Гонконзі, оскільки вони підривають суверенітет країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!