Головна Новини Світ Азія Від повеней в Індії вже загинуло 100 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Від повеней в Індії вже загинуло 100 осіб

Люди рятуються від стихії на човнах, а влада евакуює в'язнів

30 вересня 2019, 18:12 comments1605
Поділіться публікацією:
Від повеней в Індії вже загинуло 100 осіб

Через урагани і дощі потоп в Індії охопив два штати. Вулиці міст затоплені, залізничний рух призупинено, а люди змушені переміщатися на човнах, не працюють школи та є перебої в подачі електроенергії, повідомляє BBC. "За словами офіційних осіб, понад 100 людей загинули в результаті повені, викликаної проливними дощами в індійських штатах Уттар-Прадеш і Біхар", — йдеться в повідомленні.

picture

У східній частині штату Уттар-Прадеш через повені чиновники перемістили понад 500 ув'язнених з окружної в'язниці балів в інші в'язниці після того, як вода потрапила в три будівлі. Окружний суддя повідомив журналістам, що чиновники очікують дозволу і планують перевести ще 850 ув'язнених в Азамгарха, яка знаходиться на відстані близько 120 км від затопленої колонії.

picture

Чиновники повідомляють, що така негода стала несподіванкою, що і призвело до таких страшних наслідків. У свою чергу в мережі з'явилися фото і відео на яких люди рятують свої велорикші і плавають на човнах по вулиці. Як повідомляло видання "Коментарі", Індія створить власну систему розпізнавання осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!