Головна Новини Світ Азія В Індонезії чоловік повернувся додому після власного похорону
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індонезії чоловік повернувся додому після власного похорону

Про свою смерть чоловік дізнався від колег і знайомих

11 жовтня 2019, 15:23 comments1980
Поділіться публікацією:
В Індонезії чоловік повернувся додому після власного похорону

У провінції (ред. – Східна Ява) житель, якого рідні вважали загиблим у ДТП, повернувся додому після власних похоронів. Про це повідомляє видання AsiaOne.

В індонезійській провінції Східна Ява сталося ДТП з участю мотоцикла – його водій загинув на місці. Внаслідок аварії тіло загиблого дуже сильно постраждало, тому впізнати його не змогли навіть рідні. Ідентифікувати особистість правоохоронцям вдалося завдяки мотоцикла – він був зареєстрований на будівельника Сунарто.

Тіло віддали рідним Сунарто, незабаром він був похований. Однак через кілька годин після похорону, чоловік повернувся додому цілим і неушкодженим.

Як стало відомо, Сунарто кілька місяців тому позичив крупну суму грошей у свого знайомого Варіїма, а в якості застави залишив мотоцикл. Правоохоронці підозрюють, що на місці ДТП загинув саме він.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що парламент Індонезії розглядає законопроект, який забороняє секс до шлюбу. Тисячі демонстрантів вийшли на вулиці, протестуючи проти поправок в кримінальному кодексі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!