Головна Новини Світ Азія Майже 2000 авіарейсів скасовано в Японії через тайфун "Хагибис"
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 2000 авіарейсів скасовано в Японії через тайфун "Хагибис"

Тайфун "Хагибис" рухається на японський архіпелаг з південного-сходу

12 жовтня 2019, 06:45 comments2343
Поділіться публікацією:
Майже 2000 авіарейсів скасовано в Японії через тайфун "Хагибис"

Через наближення надзвичайно сильного тайфуну "Хагибис", якому в Японії присвоєно порядковий номер 19, японські авіакомпанії скасували 1929 міжнародних і внутрішніх авіарейсів.

Згідно з інформацією телеканалу NHK, на міжнародних напрямки три авіакомпанії Japan Airlines Corporation (JAL), All Nippon Airways (ANA), Peach Aviation скасували 262 авіарейсу. На внутрішніх лініях 13 авіаперевізників, включаючи двох найбільших JAL і ANA, скасували 1667 рейсів.

Тайфун "Хагибис" рухається на японський архіпелаг з південно-сходу. В даний час тиск у центрі становить 935 гектопаскалей, швидкість вітру в центрі – 45 метрів в секунду, при поривах – до 65 метрів. Метеорологи порівняли його по силі і можливого збитку з тайфуном "Іда" ("Каногава"), коли загинули 1269 осіб. Тайфун торкнеться тихоокеанське узбережжя країни, включаючи столичний регіон. Вже зараз в Токіо йде сильний дощ, який супроводжується поривами шквального вітру.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", тайфун "Факсай" залишив тисячі японських будинків без електроенергії. Близько 400 тисяч домогосподарств і підприємств поряд з Токіо (Японія) продовжують залишатися без електроенергії після проходження тайфуну "Факсай".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nhk.or.jp/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!