Головна Новини Світ Азія В очікуванні тайфуну: в Японії десятки мільйонів людей готуються до евакуації
commentss НОВИНИ Всі новини

В очікуванні тайфуну: в Японії десятки мільйонів людей готуються до евакуації

За даними метеорологів, 12 жовтня на столицю Японії тайфун обрушиться "Хагибис"

12 жовтня 2019, 17:37 comments2522
Поділіться публікацією:
В очікуванні тайфуну: в Японії десятки мільйонів людей готуються до евакуації

В Японії кілька десятків міст, зокрема Токіо, незабаром накриє потужний тайфун. Напередодні природного катаклізму, люди у паніці спустошують супермаркети і барикадують будинки. Про це йдеться в сюжеті новин "Сьогодні".

Сьогодні, 12 жовтня уряд Японії оголосив 5-й – максимальний рівень загрози у зв'язку з наближенням тайфуну "Хагибис", який вже "атакував" східне узбережжя острова. Наступна його мета, за даними Метеорологічного управління країни, столиця Японії – Токіо.

Близько 15 млн людей готуються до негайної евакуації, з них 4,6 млн – вже евакуюються. Жителів Токіо і ще десятка міст попросили терміново сховатися в евакуаційних центрах. Такі, як правило, організовуються у великих приміщеннях, спортзалах шкіл і актових залах муніципальних будівель.

На тлі оприлюднення 5-го рівня загрози, аеропорт "Ханеда" повністю припинив свою роботу. Мова йде як про вильоти, так і про прильоти.

5da178a4cf6c8.jpg

QUMur7ii53pjhA7e86q34SL7m.jpg

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Японії у зв'язку з наближенням тайфуну "Хагибис" влада проводить додаткове інформування іноземних туристів, що знаходяться на території країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!