Головна Новини Світ Азія Руйнівний тайфун в Японії забрав життя 66 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Руйнівний тайфун в Японії забрав життя 66 осіб

Як повідомляє японська влада, у багатьох районах всього за два дні випало до 40% річної норми опадів

15 жовтня 2019, 08:42 comments2016
Поділіться публікацією:
Руйнівний тайфун в Японії забрав життя 66 осіб

Тайфун №19, що вдарив по берегах Японії в ці вихідні, вже забрав життя 66 осіб. Таке число загиблих підтверджує японська влада, пише NHK.

Зазначається, що найбільше жертв зафіксовано в префектурі Фукусіма — йдеться про як мінімум 25 загиблих. Серед них і хлопчик з мамою, тіла яких знайшли на відстані 4 км один від одного. При цьому другого сина цієї жінки досі не знайшли.

Також чотири людини загинули у власних будинках в префектурі Гумма — будівлі просто знесло потоками води.

Влада повідомляє: за два дні у багатьох районах випало до 40% річної норми опадів. Зливи призвели до щонайменше 140 зсувів по всій країні. Також в 66 місцях прорвало дамби, що призвело до великих затоплень.

Влада продовжує оцінювати збиток від тайфуну. Місцевих жителів закликають бути обережними під час перебування біля річок з підвищеним рівнем води і враховувати можливість нових зсувів.

Як повідомляло видання "Коментарі", в даний час у рятувальній операції беруть участь 31 тис. службовців сил самооборони Японії. У Токіо більше 52 тисяч домогосподарств перебувають без електрики. Планується, що в 90% з них електропостачання буде відновлено до середи, 16 жовтня. При цьому більшість залізничних служб відновили роботу після масштабних припинень. Авіакомпанії Japan Airlines і Nippon Airways мають намір здійснювати більшість рейсів за розкладом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!