Головна Новини Світ Азія Сирія завдала удару по Туреччині: серед мирних громадян є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Сирія завдала удару по Туреччині: серед мирних громадян є жертви

Після обстрілу турецької провінції загинули 2 людини і ще 12 поранені

15 жовтня 2019, 18:33 comments3555
Поділіться публікацією:
Сирія завдала удару по Туреччині: серед мирних громадян є жертви

Турецьку провінцію Мардін обстріляли з мінометного вогню з території Сирії. Про це повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на турецьки ЗМІ.

Так, в результаті мінометного удару по селищам Таслікі і Отлюк загинули двоє цивільних, ще 12 отримали поранення. Зараз поранені отримують медичну допомогу в місцевих лікарнях.

Відповідальність за обстріл турецька влада поклали на загони сирійських курдів, проти яких Анкара 9 жовтня почала військову операцію "Джерело світу", призначивши їх "терористами".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Франції висловив стурбованість тим, що відбувається в Сирії, а також позицією в цьому питанні США, порахувавши, що це може створити сприятливі умови для відродження терористичної праворадикального угруповання ІГІЛ в самій Сирії, і в Іраку.

"Це руйнівно для нашої безпеки через неминуче відродження Ісламської держави в північно-східній Сирії і, можливо, також в північно-західному Іраку, і, отже, дестабілізації уряду, яке в цьому не має потреби", — заявив глава французького уряду Едуард Філіп .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!