Головна Новини Світ Азія Лідери курдів просять гуманітарний коридор для мирних громадян Сирії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідери курдів просять гуманітарний коридор для мирних громадян Сирії

З-за турецького вторгнення в Сирії продовжують страждати мирні жителі

17 жовтня 2019, 17:40 comments1765
Поділіться публікацією:
Лідери курдів просять гуманітарний коридор для мирних громадян Сирії

Представники сирійської влади серед курдів звертаються до Туреччини з проханням створити гуманітарні коридори для евакуації мирних жителів і поранених. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Гумкоридор переважно побудувати в районі прикордонного міста Рас ель-Айн, де триває турецька військова операція під назвою "Джерело світу".

"Закликаємо міжнародне співтовариство, правозахисників, Лігу арабських держав, РФ і міжнародну коаліцію негайно втрутитися і відкрити безпечний гуманітарний коридор для евакуації загиблих і поранених мирних жителів, які опинилися в облозі у Рас ель-Айне, і зупинити агресію щоб уникнути різанини і геноциду проти мирних жителів", — йдеться в заяві сирійських курдів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівництво Анкари жорстко відповість на санкції США, спрямовані проти Туреччини після вторгнення останньої в Сирію.

"У сьогоднішній ситуації нашу рішучість ніяк не порушать будь-які санкції чи загрози. Ми бачимо, що Трамп з-за тиску його істеблішменту робить проти нас деякі кроки. На ці санкції ми обов'язково дамо адекватну відповідь, приймемо відповідні заходи", — заявив глава Мзс Туреччини Мевлюта Чавушоглу..





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!