Головна Новини Світ Азія Американці розбомбили свою військову базу в Сирії
commentss НОВИНИ Всі новини

Американці розбомбили свою військову базу в Сирії

Евакуація військових США триває

20 жовтня 2019, 19:38 comments7310
Поділіться публікацією:
Американці розбомбили свою військову базу в Сирії

Військовослужбовці армії США зруйнували базу ВПС Аль-Кулаиб в північній Сирії, що належить Америці, не чекаючи підходу туди сирійської урядової армії. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Повідомляється, що на базі, яка раніше використовувалася для прийому і відправлення літаків і вертольотів міжнародної коаліції, знищена в тому числі злітно-посадкова смуга.

Також військові евакуювали і залишилися бази в провінції Хасак. Зокрема, мова йде про військовому містечку, який знаходився біля дамби на річці Євфрат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Білий Дім у Вашингтоні прийняв рішення про евакуацію своїх військових з північного регіону Сирії після початку турецької наземної операції "Джерело світу". Цей крок вирішили зробити через тиждень після того, як президент Трамп оголосив про передислокацію декількох десятків американських військових, які діяли разом з курдськими силами на півночі Сирії, відкривши двері для турецького наступу проти Сирійських сил оборони (SDF), головних союзників Вашингтона в боротьбі проти ИГИЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!