Головна Новини Світ Азія Японці захопилися нарядом Олени Зеленської на інтронізації імператора
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці захопилися нарядом Олени Зеленської на інтронізації імператора

Посольство Японії похвалило образ першої пари України, назвавши його гармонійним для культури країни

28 жовтня 2019, 19:26 comments7997
Поділіться публікацією:
Японці захопилися нарядом Олени Зеленської на інтронізації імператора

Сьогодні дипломатичне консульство Японії в Україні звернулося до глави держави Володимиру Зеленському та його дружині Олені з подякою за відвідування країни Східного Сонця в честь інтронізації нового імператора. Про це відомство вказало на своїй сторінці в Facebook.

"Ми висловлюємо нашу щиру подяку Президенту України Володимиру Зеленському та Першої Леді за те, що вони прийняли запрошення відвідати нашу країну для участі у церемонії інтронізації Його Величності Імператора Японії минулого тижня", — зазначено в повідомленні.

Також у посольстві зазначили, що наряд подружжя був підібраний з повагою до традицій і гармоніював із загальною атмосферою події.

"Їх одяг також добре гармоніював з благородною атмосферою і справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя і України як країни", — зауважили представники японської нації.

Також Посольство відзначило, що даний візит подружжя Зеленських обов'язково позначиться на подальшому розвитку двосторонніх відносин між країнами і з боку Японії Україна може очікувати в цьому всіляке сприяння.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що громадськість в Україні обурилася кольором сукні Олени Зеленської, яке вибрав її стиліст для участі у церемонії інтронізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!