Головна Новини Світ Азія В Індії чоловік намагався на спір з'їсти 50 яєць і помер
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії чоловік намагався на спір з'їсти 50 яєць і помер

Така кількість яєць може важити близько шести кілограм

7 листопада 2019, 10:55 comments2053
Поділіться публікацією:
В Індії чоловік намагався на спір з'їсти 50 яєць і помер

42-річний житель Індії Субхаш Йадав втратив свідомість, коли намагався з'їсти на спір 50 варених яєць. Про це повідомляє видання Vice.

Чоловік разом з товаришем проходили повз ринку і вирішили укласти парі на 200 рупій (близько 700 гривень). Суть їх спору полягала в тому, що Субхаш повинен був за один раз з'їсти 50 варених яєць. Мабуть, чоловіки переглянули фільм "Холоднокровний Люк", де головний герой за годину з'їв таку ж кількість яєць і виграв парі.

Однак, індієць подужав всього 41 яйце, після чого втратив свідомість і був терміново госпіталізований в лікарню. Чоловік так і не прийшов до тями, а лікарі зв'язали причину його смерті з переїданням. При такій кількості їжі міг статися заворот кишок. Рідні Субхаша відмовилися коментувати цей трагічний випадок.

Відомо, що маса 50 варених курячих яєць може становити близько шести кілограм, тому не варто брати участі в подібних суперечках з їжею, адже наслідки можуть бути плачевними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Таїланді 17-річний хлопчик цілодобово грав в комп'ютерні ігри і помер від інсульту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!